Thursday, 1 June 2017

Rayyan dah suke pi sekolah ;)

Assalammualaikum Dunia ;)
Al-hamdulillah setelah hampir nak setengah tahun , minggu nie lar akak rasa syukur dan kadang kadang nak gelak pon ade , kisah si Rayyan yang tak mo pi sekolah sudah berubah kepada suke ...yayyy , tak tahulah mana datangnye kesukaan dia muncul ... mak ayat ko , kalo exam , nie memang pening tcer nak bace , maafkanlah bahasa akak yang tonggang langgang.. sebab dah lama tak membaca , so buat ayat pon main sedap rase jew ;)

Rayyan hang wat ape tue !!!

Lawatan sambil belajaq

3d Museum

malu-malu kena soh posing kat situ

mase tcher's day ari tue ;)

Tapi bab nak pakai uniform sekolah lum settle lagi , still tak boleh nak terima ... tak per lah ... tapi.. tapi ..tapi.. dia suka pakai baju shirt sekolah itu pon dah memadai ;)

Sekarang pon dah pandai singing sikit sikit ,, ahaksss , oklah kan , at lest ade jugak yang dia belajar kat sekolah , dan some times dia sebut color dan terjemah kan siap ade 3 bahasa lagi .... english /malaysia/arab






 
antara aktivi yang dibuat disekolah yand dihantar oleh tcer dalam group wassap;)

biler sampai kat traffic light pon dah pandai ;) merah begenti , hijau jalan ;) macam macam laa dah Rayyan nie ;)

 
p/s: tapi masih tak berapa suka nak wat homework ;( sampai umi yang kena pegang tangan dia ;)

16 comments:

  1. Haha..... tak pelah slow slow.. Budak budak mmg setengahnya mcm tu. Ada yg susah nak gi sekolah, ada yg senang...

    Lama lama Rayyan rasa seronok pulak agaknya gi sekolah, sebab ramai kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhhu.... harap harap begitulah ;)

      Delete
  2. alhamdulillah... yg penting dia nk g sekolah... bukan senang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak makan berbulan jugak laaa ')
      awak ..awak bagi kite alamat yer

      Delete
  3. alhamdulillah... yg penting dia nk g sekolah... bukan senang tu...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. comel je rayyan. biasa la tu awal2. dah jumpa geng mesti tak ingat rumah dah. hihihi

    ReplyDelete
  5. Budak2 mmg gitu awal je nangis mcm Syafi dulu. Lama gak baru stabil

    ReplyDelete
  6. Dah setengah tahun baru suka yer... agaknya dah ikut mcm2 aktiviti, pergi lawatan semua itu yang buat dia mula rasa seronok kot.

    ReplyDelete
  7. hehehe..good boy...
    dh mula serasi n seronok tu dgn kwn2 kat sekolah kan..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah suka rayyan ke sekolah ye nay..
    Anak2 mula2 mmg mcm tu..
    Lama2 dah ada kwn sukalah dia.

    ReplyDelete
  9. SS dpt kad raya dari cik bunga... macih ye...

    ReplyDelete
  10. Dh dpt ramai kwn la tu pastu leh kaler2 mesti syok!

    ReplyDelete